Columbus Blue Jacketsin päävalmentaja Mike Babcock joutui taas valtavan kohun keskelle. Suositussa podcastissa valmentajan väitettiin urkkineen pelaajien puhelimissa olevia kuvia.

Sittemmin Babcock ja Columbuksen kapteeni Boone Jenner ampuivat väitteet alas tiedotteessa.

Entinen NHL-pelaaja Frank Corrado ei kuitenkaan osta selityksiä. Hän pelasi Babcockin alaisuudessa Torontossa ja latasi FirstUp-podcastissa kaunistelemattoman mielipiteensä valmentajasta.

– Voin kertoa omista kokemuksistani jätkän kanssa. Hän ei käyttäydy hyvin, hän on sosiaalisesti kiusallinen, hän ei välitä kenenkään perheestä. Hän välittää vain itsestään, Corrado tykitti.

– Luin kolmeosaisen hehkutusartikkelin Babsista, joka julkaistiin hiljattain ja vatsaani väänsi. Hän kertoi, kuinka hänellä on kommunikointisuunnitelma jokaiselle pelaajalle. Eikä ole! Ei hän välitä kenestäkään paitsi itsestään.

Corrado vertasi Babcockia myös John Tortorellaan, jonka alaisuudessa hän on niin ikään pelannut. Corradon mukaan Tortorella tulee huutamaan pelin jälkeen päin naamaa, jos jokin ei miellytä. Babcock ei puolestaan sano mitään suoraan, vaan ilmaisee tyytymättömyytensä henkisten pelien kautta, jotka sekoittavat pelaajan pään.