Jonathan Toews ilmoitti taannoin pitävänsä tulevalla kaudella välivuoden NHL-peleistä. Chicago Blackhawks -legendan tähtäimessä on paluu taalajäille kaudella 2024-25.

Spekulaatiot kanadalaisen seuraavasta joukkueesta käyvät jo nyt kuumina. The Fourth Period -sivuston David Pagnottan mukaan varsinkin yksi seura on Toewsin tähtäimessä.

Pagnotta kertoo Toewsin olleen jo viime vuoden lopulla kiinnostunut siirrosta Boston Bruinsiin, jonka tilanne sentteriosastolla muuttui dramaattisesti sekä Patrice Bergeronin että David Krejcin ilmoitettua kesällä uran päättymisestä. Tuossa vaiheessa Toews oli kuitenkin jo tehnyt oman päätöksensä välivuoden pitämisestä.

Bruinsin sentteripula on tällä hetkellä huutava. Viime kaudella runkosarjan piste-ennätyksen uusiksi laittanut seura lähtee näillä näkymin uuteen kauteen kärkisenttereinään Charlie Coyle ja Pavel Zacha.

Seura on tiettävästi kysellyt kesän aikana ainakin Mark Scheifelen, Elias Lindholmin ja Mikael Backlundin perään. Toistaiseksi mitat täyttävää ykkössentteriä rosterista ei kuitenkaan löydy.