Oulun Kärppien juniorijoukkueissa maalivahtivalmentajana työskennellyt Roope Koistinen, 30, on tehnyt sopimuksen AHL-seura Grand Rapids Griffinsin kanssa. Griffins on NHL-seura Detroit Red Wingsin farmijoukkue.

Koistinen on toiminut vuodesta 2014 lähtien Kärppien A- ja B-junioreiden maalivahtivalmentajana. Viime kaudella hän työskenteli Kärppien A-junioreissa sekä Suomen alle 17-vuotiaiden maajoukkueessa.

Koistisen valmennuksesta ovat ponnistaneet muun muassa suomalaiset maalivahtilupaukset Justus Annunen, Leevi Meriläinen ja Joel Blomqvist.

– Kärpät haluaa toivottaa Roopelle oikein paljon onnea ja tsemppiä matkaan sekä kiittää häntä valtavan hienosta työstä, jota hän on tehnyt meidän nuorten maalivahtien kanssa! Hän on vienyt heitä kohti unelmiaan, ja tämä vuosien työ aukaisee nyt Roopelle mahdollisuuden tavoitella omia unelmiaan, Kärppien kehitysjohtaja Lasse Kukkonen kertoi seuran tiedotteessa.

Oulun Kärpät

@OulunKarpatFi
Kärppien U20-joukkueen maalivahtivalmentajana ja nuorten maalivahtivalmennusvastaavana operoinut Roope Koistinen siirtyy AHL-joukkue Grand Rapids Griffinsin maalivahtivalmentajaksi:

karpat.fi/roope-koistine…

Hurjan paljon onnea tulevaan, Roope! 💛🖤

#Kärpät