Philadelphia Flyersin GM Daniel Briere ei aio kaihtaa järeitäkään otteita nostaakseen kolme vuotta ilman pudotuspelipaikkaa olleen seuran takaisin takavuosien loistoonsa.

Maaliskuussa pestiinsä valittu entinen Flyersin pelaajaikoni kertoo 94.1 WIP -radiokanavan haastattelussa jopa pitkään seuran kasvoina pidetyn maalivahti Carter Hartin, 24, olevan myynnissä.

– Sanoisin, että todennäköisimmin Carter tulee olemaan tulevaisuuden maalivahtimme. Nyt en kuitenkaan ole tilanteessa, että voisin suoralta kädeltä hylätä tarjouksia (Hartista). Jos jokin joukkue soittaa ja kysyy hänestä, aion kuunnella. Minun on tehtävä ratkaisuja, jotka ovat parhaaksi organisaatiollemme, Briere paljastaa.

Briere muistuttaa, että Flyersin maalivahtihierarkiasta löytyy useita potentiaalisia tulevaisuuden huippunimiä, kuten Samuel Ersson, Felix Sandström, Ivan Fedotov ja Alexei Kolosov.

– Siitä on aikaa, kun Flyersilla on viimeksi ollut tällainen määrä nuoria, hyviä ja nousevia maalivahteja. Olen todella innoissani tästä, Briere jatkaa vihjailuaan.