Colorado Avalanchen sikariportaan kesän tärkein tehtävä on löytää joukkueelle mitat täyttävä kakkossentteri sekä korvaaja myös ensi kauden sivussa olevalla kapteeni Gabriel Landeskogille.

Winnipeg Jetsin sisäpiiritoimittaja Ken Wiebe paljastaa Sportsnetin kolumnissaan Pierre-Luc Dubois’n nousseen korkealle Avalanchen GM Joe Sakicin papereissa. Vaikka Dubois’n on kerrottu unelmoivan siirrosta kotikaupunkinsa ylpeyden Montreal Canadiensin riveihin, uskoo Wiebe Avalanchen vahvan ja menestyskykyisen joukkueen saattavan houkutella huippusentteriä puoleensa.

– Useat mestarisuosikit tulevat olemaan Dubois’n perässä. Avalanche tulee olemaan yksi näistä seuroista – varsinkin Landeskogin poissaolon myötä. Montreal Canadiens on silti yhä ykkössuosikki Dubois’n uudeksi seuraksi. Nostaisin itäisestä konferenssista esiin myös New Yorkin alueen joukkueet sekä lännestä Los Angeles Kingsin, Wiebe luettelee.

Dubois’n nykyinen sopimus umpeutuu tähän kesään. Mies kertoi jo aiemmin, ettei aio solmia Jetsin kanssa pitkää jatkosopimusta, joskin pelaajan oikeudet säilyvät yhä Winnipegillä.