Seattle Krakenin suomalaishyökkääjä Eeli Tolvanen oli pääroolissa Seattle Krakenin otettua 6-3-pakkovoiton Dallas Starsista NHL:n pudotuspelien toisen kierroksen ottelusarjan kuudennessa pelissä.

Tolvanen iski tehot 1+2 ja oli vahvasti esillä Krakenin tasoittaessa ottelusarjan voitot 3-3:een. Tolvanen teki samalla jälleen seurahistoriaa, sillä aiemmin keväällä seurahistorian ensimmäisen pudotuspelimaalin naulanneesta suomalaisesta tuli samalla ensimmäinen Kraken-pelaaja, joka on iskenyt yhdessä pudotuspelikamppailussa kolme pistettä. Tolvanen syötti joukkueensa kaksi avausosumaa ja viimeisteli itse kolmannen.

Dallasin suomalaisista pisteille pääsivät Joel Kiviranta (1+0) sekä Miro Heiskanen (0+1). Joe Pavelski nousi puolestaan Aleksandr Ovetshkinin rinnalle eniten (72) pudouspelimaaleja tehneeksi aktiivipelaajaksi.

Sarjan ja konferenssifinaalipaikan ratkaiseva Game Seven pelataan tiistain vastaisena yönä.