NHL:ssä pelattiin lauantain vastaisena yönä jättimäisen tärkeä neljän ottelun pudotuspelikierros, jossa kaikki otteluparit olivat katkolla.

Florida Panthers jatkoi ylivoimaisen runkosarjavoittaja Boston Bruinsin kiusaamista. Panthers vei joukkueiden kuudennen kohtaamisen nimiinsä 7-5 ja siirsi ratkaisun seitsemänteen otteluun. Pantterilauman voittomaalista vastasi Eetu Luostarinen. Myös Aleksander Barkov avasi kevään maalitilinsä. Matthew Tkachuk iski tehot 2+1.

Siipirikkoinen Carolina Hurricanes passitti niukasti pudotuspeleihin selvinneen New York Islandersin kesälomille voitoin 4-2. Hurricanes oli vahvempi ratkaisupelissä jatkoerässä tulleella voittomaalilla lukemin 2-1. Sebastian Aho vastasi vierasjoukkueen varsinaisen peliajan ainoasta osumasta.

Hurricanesin maalilla torjui Antti Raannan sijaan Frederik Andersen, joka oli seurannut viisi ensimmäistä peliä sivusta.

Hurricanes kohtaa pudotuspelien toisella kierroksella voittajan ottelusarjasta New Jersey Devils – New York Rangers. Devils johtaa sarjaa voitoin 3-2.

Dallas Starsin Roope Hintz aloitti maalinteon ja johdatti joukkueensa 4-1-vierasvoittoon Minnesota Wildista. Stars jatkaa sarjasta toiselle kierrokselle voitoin 4-2.