Colorado Avalanche -hyökkääjä Valeri Nitshuskin joutuu olemaan ainakin toistaiseksi sivussa tositoimista.

Toimittaja Frank Seravallin mukaan 28-vuotias venäläishyökkääjä on tällä hetkellä poissa joukkueen vahvuudesta alkoholiongelman takia. Nitshuskinille soitettiin viikonloppuna hotellille ambulanssi onnettomuuden takia, joka oli aiheutunut ilmeisesti alkoholin väärinkäytöstä.

Avalanchen päävalmentaja Jared Bednar kommentoi medialle, että venäläishyökkääjä on toistaiseksi sivussa ”henkilökohtaisten syiden” takia, eikä hän osannut sanoa, että nähdäänkö pelaajaa enää mukana pudotuspelisarjassa Seattle Krakenia vastaan.

Nitshuskinin lisäksi myöskään puolustajatähti Cale Makar ei ole käytettävissä seuraavassa ottelussa yhden ottelun mittaisen pelikiellon takia.

Avalanchen ja Krakenin välinen ottelusarja on tilanteessa 2-2.

LUE MYÖS: Soppa sakenee! Valeri Nitshuskinin agentti otti kantaa Colorado-tähden väitettyyn alkoholiongelmaan