New York Islanders tarjoili Carolina Hurricanesille todellista tyrmäyshoitoa joukkueiden välisen pudotuspelisarjan siirtyessä New Yorkiin.

Islanders mätti kolmannen erän lopulla neljä maalia 2.18 minuutissa. Tämä on nopein tahti, missä sama joukkue on iskenyt neljä maalia NHL:n pudotuspelien historiassa. Islanders vei pelin nimiinsä maalein 5-1.

Käsileikkaukseen joutuneen Teuvo Teräväisen Hurricanesin kokoonpanossa korvannut Jesse Puljujärvi sai hänkin jääkylmän pudotuspelidebyytin uudessa joukkueessaan. Vain 9.15 minuuttia jääaikaa nelosketjussa saaneen ”Puljun” plusmiinus-saldo oli kaksi pykälää pakkasella. Teräväisen paikan ykkösketjussa perinyt Jack Drury esitti pirteitä otteita. Hurricanesin ainokaisesta vastasi jo yhden pelin jatkoerässä ratkaissut Jesper Fast.

Siipirikkoinen Hurricanes johtaa sarjaa nyt voitoin 2-1.