Buffalo Sabresin kokenut yhdysvaltalaismaalivahti Craig Anderson on päättänyt pelaajauransa.

41-vuotias Anderson pelasi uransa viimeisen ottelun Suomen aikaa perjantain vastaisena yönä, kun Sabres voitti Ottawa Senatorsin jatkoajan jälkeen 4-3. Anderson torjui ottelussa 30 kertaa. Mies pelasi tällä kaudella kaikkiaan 26 ottelua torjuntaprosentilla 90,8%, päästettyjen maalien keskiarvon ollessa 3,06.

NHL-urallaan Anderson pelasi kaikkiaan 709 runkosarjaottelua sekä 48 pudotuspeliä. Hän edusti Sabresin lisäksi Chicago Blackhawksia, Florida Panthersia, Colorado Avalanchea, Washington Capitalsia sekä viimeisen ottelun vastustajaansa Senatorsia, jossa hän pelasi peräti kymmenellä eri kaudella.

Jatkoaikavoiton jälkeen koko Buffalon joukkue riensi halaamaan uransa viimeistä peliä pelannutta Andersonia. Myöskin Ottawan pelaajat halasivat Andersonia komean uran päättymisen kunniaksi.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen tästä.

Sportsnet

@Sportsnet
All ❤️ for Craig Anderson.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen tästä.

Buffalo Sabres

@BuffaloSabres
One last win in a storied career.

Congrats, Craig Anderson!