Venäläishyökkääjän Jevgeni Kuznetsovin kerrotaan olleen jo pitkään tyytymätön tilanteeseensa NHL-seura Washington Capitalsissa.

Venäläiskanava Match TV uutisoi, että Kuznetsov on pyytänyt viimeisen kahden kauden ajan agenttinsa välityksellä Capitalsia kauppaamaan hänet toiseen NHL-seuraan. Venäläistietojen mukaan Capitalsin seurajohto ei ole ollut kiinnostunut kauppaamaan tähtisentteriään pois.

Mediajätti The Athleticin tietojen mukaan Capitals-johto olisi kuitenkin tulevana kesänä valmis kartoittamaan tarjouksia Kuznetsovista.

– Capitalsin seurajohto on pahasti pettynyt Kuznetsovin kauteen. Hänen piti parantaa otteitaan, mutta niin ei tapahtunut. Hän täyttää toukokuussa 31 vuotta ja hänen 7,8 miljoonan dollarin palkalla varustettu sopimus päättyy vasta kahden kauden päästä, The Athletic -sivuston Capitalsin asiantuntija Tarik El-Bashir kirjoitti.

– Voiko Capitals luottaa hänen palaavan entiselle tasolleen ja löytävän tasaisuuden? En osaa sanoa täysin varmuudella, mutta tällä hetkellä vaikuttaa siltä, että luottamus on menetetty, toimittaja jatkoi.

Kuznetsov on tehnyt tällä kaudella 72 ottelussa vain 12 maalia ja 52 tehopistettä. Miehen tehotilasto on pakkasella hyytävin lukemin -18.