Jesse Puljujärvi pelasi maanantain vastaisena yönä toisen ottelunsa uuden seuransa Carolina Hurricanesin paidassa joukkueen matkustettua New Jersey Devilsin vieraaksi.

Ensimmäisessä Hurricanes-pelissään nelosketjun laidalla viilettänyt Puljujärvi sai Devilsiä vastaan loistavan näyttöpaikan, kun suomalainen nostettiin suoraan joukkueen ykkösketjuun. Puljujärvi esiintyikin hyvän ystävänsä Sebastian Ahon sekä Seth Jarvisin rinnalla varsin pirteästi. Reilut 15 minuuttia peliaikaa saanut ”Pulju” tarjoili mm. yhden maalin takaa lähteneen loistosyötön Aholle (alla löytyvällä videolla ajassa 6.25). Hurricanesin ykkössentteri ei kuitenkaan saanut kiekkoa maaliin asti.

Hurricanes hävisi vierasottelunsa Devilsille lopulta maalein 0-3. Joukkue ei ole tehnyt ainuttakaan maalia kummassakaan ottelussa, jossa Puljujärvi on pelannut joukkueessa. Carolina pelaa seuraavan kerran keskiviikon vastaisena yönä, jolloin sen vieraaksi saapuu Winnipeg Jets.

Katso Devils-Hurricanes-pelin kohokohdat alta.