Dallas Stars voitti Seattle Krakenin jatkoajan jälkeen 4-3 Suomen aikaa sunnuntain vastaisena yönä. Joukkueen suomalaispelaajat olivat vahvasti mukana voitossa: Miro Heiskanen iski tehot 1+1 ja vastasi jatkoaikaosumasta, Roope Hintz kirjautti niin ikään pisteet 1+1 ja Jani Hakanpää sekä Esa Lindell merkkauttivat syöttöpisteen mieheen.

Heiskanen pääsi nautiskelemaan jatkoajan voittomaalin upealla tavalla. Max Domi lätytti härskisti kiekon Heiskaselle kulmasta maalin edustalle, josta suomalaispuolustaja napautti komeasti yläkulmaan. Heiskanen oli järjestelemässä myöskin Dallasin tasoitusmaalia, joka syntyi vain reilu minuutti ennen varsinaisen peliajan päättymistä. Sen iski Joe Pavelski ja myös Hintz oli mukana kyseisessä osumassa.

Hintz itse pääsi iskemään ottelun avausmaalin toisessa erässä. Lindell ja Hakanpää syöttivät kyseisen osuman. Hintz sai laittaa Lindellin namupassista kiekon tyhjään rysään.

Kuluvan kauden 63 otteluun Heiskanen on iskenyt tehopisteet 10+41=51. Hintz on mättänyt 58 otteluun pisteet 32+30=62. Lindell on kerännyt 66 peliin tehot 7+13=20 ja Hakanpää samaan ottelumäärään 5+9=14.

Näet Heiskasen jatkoaikamaalin alta tai täältä.

Dallas Stars

@DallasStars
SAUCY! JUICY! WINNER!

@BudLight | #BudLightCelly | #TexasHockey

Näet Hintzin maalin alta tai täältä.

Dallas Stars

@DallasStars
Who's hot? Roop's hot. 🥵🔥

📺 @ballysportssw Extra | #TexasHockey

Näet Pavelskin tasoitusmaalin alta tai täältä.

Dallas Stars

@DallasStars
TO SEND US TO OT!

📺 @ballysportssw Extra | #TexasHockey