Vancouver Canucksin tähtihyökkääjä J.T. Miller on yksi siirtotakarajapäivän kiinnostavimmista treidikohteista.

NHL:n sisäpiiritoimittajat Darren Dreger ja Frank Seravalli paljastavat nyt Pittsburgh Penguinsin tehneen ”uskottavan tarjouksen” Millerin palveluksista. Penguinsin tarjous sisältää tiettävästi useita kärkikierrosten varausvuoroja. Canucksin kerrotaan kuitenkin vaativan vaihdossa yhtä valmista NHL-tason keskushyökkääjää sekä ykköskierroksen varausvuoroa tai vaihtoehtoisesti kahta ykköskierroksen varausvuoroa.

Miller, 29, solmi Canucksin kanssa 7-vuotisen jatkosopimuksen viime syksynä. Ensi kaudella voimaan astuva sopimus takaa hyökkääjälle kahdeksan miljoonan dollarin vuositulot.

Miller on pelannut kuluvalla kaudella 60 ottelua tehoin 20+34=54. Hyökkääjä kuittaa tästä kaudesta 5,25 miljoonaa dollaria. Toisin kuin ensi syksynä voimaan astuva sopimus, Millerin nykyinen pahvi ei sisällä siirron estävää pykälää.