Columbus Blue Jacketsin suomalaisvahti Joonas Korpisalo on kaupattu NHL:ssä, kertoo sisäpiiritoimittaja Frank Seravalli.

28-vuotiaan suomalaistorjujan uusi seura on Los Angeles Kings. Toiseen suuntaan matkaa kaksinkertainen Stanley Cup -mestarivahti Jonathan Quick. Kumpikin kaksikosta pelaa sopimustensa viimeisiä vuosia.

Sportsnetin Elliotte Friedmanin mukaan Kings saisi kaupassa myös siirtotakarajan halutuimpiin puolustajiin lukeutuvan Vladislav Gavrikovin. Blue Jackets saisi Friedmanin tietojen mukaan kaupassa 1. kierroksen varausvuoron.

Kings ja Blue Jackets vahvistanevat kaupan ja sen yksityiskohdat lähituntien aikana.

Frank Seravalli

@frank_seravalli
#LAKings have traded Jonathan Quick to #CBJ. He is part of a deal that will send back Joonas Korpisalo.

@DailyFaceoff

Elliotte Friedman

@FriedgeHNIC
With LA/CLB working on a Korpisalo/Gavrikov deal, word is one of the pieces in return will be Jonathan Quick. Loved watching him during his fantastic run with the Kings, backbone of their two Stanley Cup championships. A first-round pick will also be involved.