Edmonton Oilers on kääntämässä kelkkaansa Jesse Puljujärven suhteen, kertoo sisäpiiritoimittaja Chris Johnston.

Sportsnetin toimittajan mukaan treidin sijaan Oilers harkitsisi nyt jopa jatkosopimuksen tarjoamista suomalaishyökkääjälleen.

– Minä ja monet muut pitivät Puljujärven lähtöä 100-prosenttisen varmana. Viime päivien aikana olen kuitenkin kuullut Oilersin ainakin harkitsevan mahdollisuutta tarjota Puljujärvelle jatkosopimusta treidin sijaan. On mahdollista, että he yrittävät kiinnittää hänet halvemmalla sopimuksella kuluvan kauden jälkeiselle ajalle, Johnston kertoo.

– Hänen sopimuksensa on päättymässä ja hänestä on tulossa rajoitettu vapaa agentti. En tiedä missä tilanteessa osapuolet ovat asian suhteen juuri nyt, mutta ainakin he ovat tarkkailleet mahdollisuutta jatkaa hänen sopimustaan.

Tämän kauden yli jatkuvan sopimuksen myötä Puljujärven kauppaaminen kesällä olisi Oilersille nykyistä tilannetta helpompaa. Kolmen miljoonan dollarin vuosipalkkaa nauttiva Puljujärvi, 24, on pelannut kuluvalla kaudella 54 peliä tehoin 5+8=13.