Neljä NHL-seuraa on vahvistanut virallisesti tavoittelevansa Chicago Blackhawksin Patrick Kanea NHL:n siirtotakarajan lähestyessä, kertoo The Athletic.

Sivuston toimittajat Scott Powers ja Mark Lazerus paljastivat, että ainakin Carolina Hurricanes, Vegas Golden Knights, Dallas Stars sekä Minnesota Wild ovat ilmoittaneet yrittävänsä vielä tosissaan 34-vuotiaan amerikkalaislegendan hankkimista.

Kane vahvisti aiemmin olleensa pettynyt New York Rangersin päätöksestä hankkia Vladimir Tarasenko riveihinsä St. Louis Bluesista. Rangersin uskottiin olleen pitkään Kanen oma ykkösvaihtoehto loppukauden seuraksi.

LISÄÄ AIHEESTA:

Vladimir Tarasenkon jättitreidistä uutta tietoa: NY Rangers torppasi mahdollisuuden kahden supertähden hankkimisesta – tässä syy

The Athletic: Patrick Kanen siirtosaagassa tapahtui käänne – supertähdeltä uusi ehto