Patrick Kanen siirto pois Chicago Blackhawksista näyttäisi sittenkin toteutuvan ennen NHL:n siirtotakarajan umpeutumista.

The Athletic uutisoi, että täyden siirtopykälän sopimukseensa neuvotelleen Kanen leiri on antanut mahdolliselle ostajaseuralle uuden ehdon treidin toteutumiseksi.

Sivuston toimittaja Pierre LeBrunin mukaan Kane haluaa mahdollisen siirron toteutuvan 7-10 vuorokautta ennen 3. maaliskuuta umpeutuvaa siirtojen takarajaa. Jenkkitaituri ei halua tulla kaupatuksi vasta viimeisellä mahdollisella hetkellä.

Kanen uskotaan muutenkin rajanneen mahdolliset seuravaihtoehdot 2-3 joukkueeseen. Miehen agentti Pat Brissonin kerrotaan useiden sisäpiirilähteiden toimesta neuvotelleen jo ainakin New York Rangersin ja Dallas Starsin kanssa. Rangersiä pidetään kärkivaihtoehtona Kanen uudeksi seuraksi siksikin, että Manhattanilla Kane pääsisi jälleen yhteen entisen tutkaparinsa Artemi Panarinin kanssa.