Nashville Predatorsin tie NHL:n pudotuspeleihin vaikuttaa tällä hetkellä haastavalta.

Jopa joukkueen tähtimaalivahti Juuse Saroksen nimi on noussut viime aikoina siirtospekulaatioihin. Predatorsilla on isot odotukset nuoren Jaroslav Askarovin varalle, minkä vuoksi suomalainen saatetaan hyvinkin laittaa lihoiksi siinä tapauksessa, että Predatorsin pudotuspelihaaveet alkavat käydä utopistisiksi.

Samoilla linjoilla on myös NHL-asiantuntija Ismo Lehkonen tuoreessa Kalju Corner -podcastinsa jaksossa.

– Mä sanoisin, että 3-4 peliä ne katsoo. Jos tuleekin vain kaksi tai neljä pinnaa, niin mä luulen että ne nostaa lapaset pystyyn (pudotuspelipaikan suhteen). Siellä on se venäläisveskari tulossa, niin Saroksesta saisi valueta tosi kovaksi.

Lehkonen ei jätä arviotaan tähän, vaan ennakoi myös Mikael Granlundin päätyvän siirtomarkkinoille.

– Siihen kylkeen uskallan väittää, että myös Granlundista ollaan sen jälkeen kiinnostuneita, jos ne alkaa pistää kovia pelureita tuolta pois. Granlund jättää joka kerta kaiken kentälle joka vaihdossa. Se vääntää ja kääntää ja sitten kun se ei ole kuitenkaan ole ollut ihan tykkikausi hänelle, Lehkonen arvioi.

Kuuntele tuorein Kalju Corner -jakso kokonaisuudessaan täältä.