Juuse Saros on pelannut koko NHL-uransa ajan Nashville Predatorsissa. NHL-toimittaja Nick Kypreos uskoo, että tilanteeseen saattaa tulla pian muutos.

– Monet uskovat, että Saros on saatavilla 2-3 viikon päästä, kun Predators viimein tippuu pois kisasta pudotuspelipaikoista, Kypreos kirjoittaa.

Nashvillen edellä ovat tällä hetkellä Calgary Flames ja Colorado Avalanche. Predatorsin pitäisi ohittaa kumpikin joukkue, jotta se voisi yltää pudotuspeleihin. Tällä hetkellä Nashville on kolmen pisteen takaa-ajomatkalla.

Saros olisi varmasti monelle joukkueelle mieluinen viime hetken vahvistus. Hänen palkkapussinsa on maltillinen 5 miljoonaa dollaria, mutta Nashville tuskin suostuisi pidättämään siitä senttiäkään, sillä sopimus on voimassa vuoteen 2025 saakka.

Tällä kaudella Saros on torjunut 37 ottelussa torjuntaprosentilla 92.