St. Louis Bluesin vaikeudet saivat jatkoa viime yönä NHL:ssä. Tällä kertaa nuottipaidat hävisivät Colorado Avalanchelle numeroin 2-4. St. Louis on nyt neljän ottelun tappioputkessa.

St. Louisin näkyvin hahmo ottelussa oli maalivahti Jordan Binnington. Tällä kaudella hänellä ei ole koppi tarttunut, mutta hän on noussut parrasvaloihin erikoisilla tempauksillaan ja uhitteluillaan.

Tällä kertaa Binnington hämmensi ottelun toisessa erässä. Blues-vahdilla meni hermot, kun Colorado yritti iskeä neljättä maalia sisään lähietäisyydeltä. Vihellyksen jälkeen Binnington luisteli maalinsa taakse tönimään ja rähisemään Colorado-pelaajien kanssa.

Coloradon maalivahti Aleksandr Georgiev ei pitänyt Binningtonin käytöksestä. Hän luisteli keskiympyrään ja yritti haastaa tätä tappeluun, mutta tähän Binnington ei suostunut. Lopulta tuomarit patistivat Georgievin palaamaan omalle maalilleen.

Binnington on pelannut tällä kaudella 38 ottelua torjuntaprosentilla 89,10.

Voit katsoa erikoisen kahakan alta.