St. Louis Blues aikoo kaupata kaksi kokenutta supertähteään NHL:n siirtotakarajalla, ainakin mikäli on uskominen arvostetun sisäpiiritoimittaja Elliotte Friedmanin puheita.

– Uskonko, että Vladimir Tarasenko kaupataan? Kyllä. Uskonko, että Ryan O’Reilly kaupataan? Kyllä, olen tulossa enemmän ja enemmän tähän johtopäätökseen, ehdottomasti, Friedman arvioi.

Samoilla linjoilla on myös TSN:n Darren Dreger.

– O’Reilly -spekulaatiot käynnistyivät samaan aikaan kuin runkosarjakin ja ne ovat jatkuneet tähän päivään. Nyt kausi on kuitenkin siinä vaiheessa, että myös Blues haluaa todella mitata tulevan UFA-tähtensä markkina-arvoa.

– O’Reillyn hinta tulee olemaan sama kuin minkä tahansa tuon kategorian pelaajan: puhumme varausvuoroista ja nuoresta lupauksesta niin, että varausvuoron arvo tulee korreloimaan prospektin tason kanssa. On vielä liian aikaista sanoa, mutta O’Reilly on virallisesti markkinoilla, Dreger kertoo Insider Trading -ohjelmassaan.

NHL:n siirtojen takaraja umpeutuu 3. maaliskuuta.