Minnesota Wild kaatoi viime yönä Philadelphia Flyersin jatkoajalla 3-2. Tunteet kävivät ottelussa todella kuumina.

Ottelu lähti väärille raiteille heti ensimmäisen erän puolivälissä. Ryan Reaves tiputti hanskat heti aloituksen jälkeen Nicolas Deslauriersin kanssa. Järkäleet tappelivat 40 sekuntia, ennen kuin tuomarit erottivat väsyneen kaksikon toisistaan.

Peliä ehti jatkua vain 15 sekuntia, kun hanskat tippuivat jälleen jäähän. Tällä kertaa vastakkain olivat Flyersin Wade Allison ja Minnesotan Mason Shaw. Tappelu päättyi Shaw’n nopeaan voittoon.

Kolmas tappelu alkoi heti seuraavasta aloituksesta. Minnesotan Marcus Foligno otti mittaa Zack MacEwenistä. Kumpikin sai perille todella kovia iskuja, mutta Foligno pysyi kaksikosta pystyssä loppuun asti.

Kolme tappelua tapahtuivat 17 sekunnin sisällä toisistaan.

Tappelut eivät jääneet siihen. Toisessa erässä Brandon Duhaime otti vielä yhteen Patrick Brownin kanssa. Ottelussa jaettiin yhteensä 56 jäähyminuuttia.