John Tortorella on yksi NHL:n räiskyvimmistä valmentajista. Hänen metodinsa jakavat paljon mielipiteitä, eikä kokenut valmentaja säästele ikinä sanoissaan.

Nyt Tortorella on tehnyt mielenkiintoisen uudistuksen Philadelphia Flyersissa. Hän on poistanut kaikki vaihtoaitiosta kaikki tablettitietokoneet, joilla pelaajat ennen pystyivät katsomaan suorituksiaan uusiksi. Myös valmennus pystyi kesken pelin näyttämään tableteilta vinkkejä edellisten tilanteiden perusteella.

– Me emme pidä niitä. Meillä on TV, jota emme voi ottaa pois, koska se on rakennettu kaukaloon jalkojeni alle, joten jos jonkun on oikeasti nähtävä jotain, me pystymme käyttämään sitä, mutta sen perusteleminen tulee olemaan vaikeaa, Tortorella sanoi.

– Jos haluamme jatkaa kasvamistamme, tarvitsemme sitä, että pelaajat vain valmistautuvat seuraavaan vaihtoonsa.

Epäilijöille Tortorellalla oli napakka kommentti.

– En välitä hevonpaskaakaan, mitä minusta ajatellaan. On minun työni valmentaa heitä.