Carolina Hurricanesin kesän tähtihankinta Max Pacioretty debytoi uudessa seurassaan 5. tammikuuta.

Kolmessa ottelussa kolme maalia iskenyt 34-vuotias konkarihyökkääjä oli koko alkukauden sivussa akillesjänneleikkauksen seurauksena. Nyt miehen tilanteessa on tapahtunut jälleen karu käänne hyökkääjän jätettyä perjantain vastaisena yönä ottelun Columbus Blue Jacketsia vastaan kesken vain kolmen minuutin jääajan jälkeen.

Hurricanesin mukaan tuorein loukkaantuminen ei liity maalitykin vanhaan akillesjännevammaan, joskin uusimman sairausloman pituus on hämärän peitossa.

Pacioretty on kärsinyt tämän ja viime kauden ajan vaikeista loukkaantumismurheista. Mies on pelannut kyseisenä ajanjaksona vain 42 ottelua ja tehtaillut niissä 40 tehopistettä. Paciorettyn seitsemän miljoonan dollarin vuosipalkan sisältävä sopimus päättyy tämän kauden jälkeen.

Hurricanes PR

@CanesPR
Max Pacioretty will not return to tonight’s game with a lower-body injury unrelated to his previous Achilles injury.