Columbus Blue Jacketsin surkea kausi sai jatkoa viime yönä. Joukkue hävisi Tampa Bay Lightningille maalein 3-6.

Patrik Laine esiintyi ottelussa tehokkaasti. Hän keräsi tililleen kaksi maalisyöttöä.

Ison osan kaudesta Laineen rinnalla pelannut Johnny Gaudreau oli ottelussa isoissa vaikeuksissa. Valmennus ei ollut tyytyväinen jenkkihyökkääjän esityksiin, ja hänelle kertyi peliaikaa vain 14:35. Sinä aikana Gaudreau ei laukonut kertaakaan maalia kohti.

– Hän pystyy parempaankin. Ymmärrättekö, mitä tarkoitan? Hän on johtaja. Ei ole väliä, ketä vastaan pelaamme. Meiltä puuttuu kymmenen NHL-jätkää kokoonpanosta, joten niiden, jotka ovat jäällä, täytyy antaa kaikkensa, päävalmentaja Brad Larsen kommentoi ottelun jälkeen.

Laine on iskenyt kauden 25 ottelussa tehot 9+9=18. Gaudreau on puolestaan nakuttanut 40 otteluun tehot 11+27=38.