Suomalaispuolustajat Esa Lindell ja Miro Heiskanen onnistuivat maalinteossa myöhään sunnuntai-iltana Dallas Starsin napattua 5-1-kotivoiton pudotuspelipaikastaan taistelevasta Florida Panthersista.

Starsille jobinpostia ottelussa tarjosi sen sijaan ykkössentteri Roope Hintzin loukkaantuminen. Hintz jätti pelin kesken jo avauserässä ylävartalovamman vuoksi. Hintz oli varsinkin joulukuussa tulikuumassa vireessä miehen iskettyä 11 maalia.

Kuusi pistettä pudotuspeliviivasta kauden puoliväliin tultaessa jääneen Panthersin urakka vaikuttaa tällä hetkellä hankalalta. Viime kauden runkosarjavoittaja jatkaa seuraavaksi pisteiden metsästystä lännen kahta huippujoukkuetta, Vegas Golden Knightsia sekä Colorado Avalanchea vastaan.

Stars sen sijaan on omassa konferenssissaan toisena ja matkalla pudotuspeleihin.

Suomalaiset eivät saalistaneet tehopisteitä illan seitsemässä muussa ottelussa.