Montreal Canadiens hävisi NHL:ssä NY Rangersille perjantaiyönä kokien jo kuudennen suoran tappion putkeen. Joukkueessa oli aihetta ainakin ujoon hymyyn Joel Armialla, joka katkaisi 26 ottelun pituiseksi venyneen maalittoman putken.

Porilaispelaaja iski kauden avausmaalinsa NY Rangersin verkkoon ottelussa, jossa Habs taipui tappioon maalein 1-4. Armian tuuletuksista saattoi nähdä sen, että maali teki terää – ja sen ymmärtää, sillä edellinen häkki oli syntynyt yli kahdeksan ja puoli kuukautta sitten, 11. huhtikuuta 2022.

– Tiedän, etten ole ollut parhaimmillani. Olen yrittänyt korjata juttuja, pelaaja sanoi NHL:n verkkosivuilla.

– Harteiltani lähti varmasti taakka, suomalainen oli kommentoi Montreal Gazettelle.

Hyökkääjän tämän kauden saldo on 27 ottelun jälkeen nyt 1+3. Tehotilasto on seitsemän astetta pakkasella.

Rangers on omassa divisioonassaan kolmantena ja Canadiens hännillä. Se on hävinnyt jo kuusi peliä putkeen varsinaisella peliajalla.