Detroit Red Wingsin hyökkääjä Jakub Vrana joutuu jatkamaan kauttaan AHL:ssä. Sportsnetin toimittaja Elliotte Friedman raportoi, ettei yksikään NHL-seura suostunut poimimaan 26-vuotiasta tshekkihyökkääjää riveihinsä siirtolistalta.

NHL:ssä pamahti tiistaina yllättävä tiistaina, kun Red Wings päätti lähettää 5,25 miljoonan dollarin palkalla operoivan tähtihyökkääjänsä siirtolistalle. Vrana on ollut vuodesta 2019 lähtien NHL:n toiseksi tehokkain maalintekijä peliaikaan (maali/60min) suhteutettuna.

Vrana ilmoittautui alkusyksystä NHL-pelaajia auttavaan tukiohjelmaan. Hän ole tämän takia pelannut tällä kaudella kuin vain kaksi NHL-ottelua. Vrana pääsi ennen joulua pois tukiohjelmasta ja hänet lähetettiin viime viikolla AHL:ään hakemaan pelituntumaa. Vrana jäi kolmessa AHL-ottelussa ilman tehoja ja hänen tehotilastonsa oli pakkasella lukemin -5.

Washington Capitalsin kesän 2014 ykköskierroksen (13.) varaus voitti Capitalsin riveissä Stanley Cupin vuonna 2018. Vrana oli vuonna 2020 osana isoa vaihtokauppaa, jossa Capitals lähetti hänet Red Wingsiin vaihdossa Anthony Manthaan.

Elliotte Friedman

@FriedgeHNIC
Vrana clears