Dallas Starsin ykköspuolustaja Miro Heiskasen vastuu kasvoi tällä kaudella entisestään John Klingbergin vaihdettua tähtinutun kesällä Anaheim Ducksin ankkapaitaan.

Suomalaistähden kohonnut kiekollinen vastuu näkyy mm. ylivoimapelissä. Stars-pakiston liideri nostaa Viaplayn haastattelussa esille yhden seikan, jota mies yrittää kehittää tällä kaudella.

– Yritän ehkä liikkua vähän enemmän siinä (ylivoimassa) ja feikata enemmän joitakin tilanteita ja viimeiseen asti pitää sen niin, ettei alivoimanelikko pysty niin helposti lukemaan, Stars-ylivoiman moottori näkee oman kehityskohteensa.

Heiskanen myöntää, että kokemuksen myötä turhat riskit ovat vähentyneet, joskin hyökkäyksiin osallistuminen tulee jatkossakin olemaan iso osa miehen peliä.

– Ehkä ekoina vuosina tuli tilanteita, ettei välttämättä olisi tarvinnut lähteä (hyökkäyspäähän). Ehkä nyt on oppinut paremmin lukemaan, että milloin kannattaa (hyökätä) ja milloin ei, ettei tule turhia vastahyökkäyksiä omiin. Aika hyvin vuodet ovat auttaneet siihen, että osaa vähän paremmin katsoa milloin lähteä ja milloin ei, lähes 300 NHL-peliä pelannut 23-vuotias supertähti arvioi.