Ismo Lehkonen ottaa uusimmassa Kalju Corner -podcastin jaksossa kantaa viime aikoina julkisuudessa pyörineisiin huhuihin siitä Jesse Puljujärven ja Kasperi Kapasen välisestä pelaajakaupasta.

Treidissä ei Lehkosen mukaan olisi varsinkaan Kapasen edustaman Pittsburgh Penguinsin kannalta mitään ideaa.

– Ei ikipäivänä! (Mike) Sullivan ei jaksa jumppauttaa Puljujärveä heidän pelitapaan, mikä on coast-to-coast -pelaamista, jossa kiekollinen suoritusvarmuus pitää olla huippuluokkaa. Se ei tänä vuonna ota yhtään hoidokkia sinne. Ei sinne mitkään junnut mene, Lehkonen viittaa Penguinsin päävalmentajaan ja tämän pelitapaan.

– Sullivan valmistaa vielä nämä nuoret jätkät organisaation sisällä AHL:ssä, jotta ne oikeasti ymmärtää, mikä heidän pelitapa on. Sen takia tää on ihan järjetön heitto, niin hauskalta kuin se kuulostaisikin. Kapaselle varmasti sopisi päästä pelaamaan Leon Draisaitlin tai Connor McDavidin kanssa, Lehkonen näkee.

Voit kuunnella halutessasi koko jakson täältä.