Viime yön NHL-kierroksella nähtiin eläviä esimerkkejä siitä, että päätöserä voi kääntää ottelun vielä täysin päälaelleen. Näin kävi peräti kahdessa ottelussa. Edmonton Oilers haki 4-3-vierasvoiton New York Rangersista ja St. Louis Blues kaatoi Florida Panthersin vieraissa jatkoajan jälkeen lukemin 5-4.

Rangers johti kahden erän jälkeen ottelua jo lukemin 3-0. Oilers avasi maalihanansa ajassa 44.40 ja nousi tasoihin jo ajassa 50.21. Leon Draisaitl iski joukkueelle voittomaalin pelikellon näyttäessä aikaa 57.58. Kahdesta ensimmäisestä maalista vastasi Evan Bouchard ja tasoitusmaalista Dylan Holloway. Jesse Puljujärvi kirjautti syöttöpisteen Oilersin avausmaaliin.

Hieman samankaltaista kaavaa noudatti myöskin Panthersin ja Bluesin välinen ottelu. Kahden erän jälkeen Panthers johti jo 4-1, kun Anton Lundell teki joukkueelleen neljännen maalin alivoimalla. Eetu Luostarinen merkkautti syöttöpisteen joukkueen avausmaaliin.

Blues iski toisen maalinsa ajassa 48.16 ja löi pelin tasoihin reilut kahdeksan minuuttia myöhemmin. Jatkoaika ehti vanhentua hieman yli minuutin verran, kunnes Jordan Kyrou iski voiton Bluesille. Kyrou teki myöskin joukkueensa kolmannen maalin, minkä lisäksi Ryan O’Reilly ja Vladimir Tarasenko olivat auttamassa maaleillaan joukkuetta komeaan voittoon.

Näet Draisaitlin iskemän voittomaalin alta tai täältä.

Näet Kyroun iskemän voittomaalin alta tai täältä.

St. Louis Blues

@StLouisBlues
COMEBACK COMPLETE! #stlblues