Toronto Maple Leafsin tähtihyökkääjä Mitch Marner jatkoi tulikuumaa alkukauttaan. Hän viimeisteli yhden maalin, kun Toronto haki Minnesota Wildista 4-3-vierasvoiton Suomen aikaa perjantai-iltana.

25-vuotias Marner jatkoi osumansa myötä pisteputkensa jo peräti 15 ottelun mittaiseksi. Tuona aikana hän on viimeistellyt komeat tehopisteet 4+16=20.

Vastaavanlaista pisteputkea ei ole Toronton seurahistoriassa nähty lähes 29 vuoteen. Tammi-helmikuussa vuonna 1994 Dave Andreychuk iski pisteitä 16 peräkkäiseen otteluun. Kaikkiaan vain viisi pelaajaa on onnistunut värkkäämään pidemmän pisteputken Toronton historiassa kuin Marner. Pisin pisteputki on 18 ottelun mittainen ja siinä ovat onnistuneet Darryl Sittler sekä Eddie Olczyk.

Kaikkiaan Marner on viimeistellyt tällä kaudella 22 otteluun tehopisteet 5+20=25. Hän on jäänyt koko kaudella vain kahdessa ottelussa kokonaan ilman tehopisteitä. Pistepörssistä mies löytyy sijalta 14.

Toronto Maple Leafs

@MapleLeafs
THE STREAK CONTINUES 🔥

NHL Public Relations

@PR_NHL
Mitchell Marner opened the scoring for the @MapleLeafs. He has factored on Toronto’s first goal in each of its last five contests (1-4—5).

#NHLStats: media.nhl.com/public/live-up…