Arizona Coyotesin uutena kotina toimii ainakin seuraavan kolmen kauden ajan Arizona State -yliopiston monitoimiareena, johon mahtuu ainoastaan 5000 katsojaa.

Pudotus on älytön aiemmista kausista, jolloin Coyotes pelasi vielä Gila River Arenalla, jonka kapasiteetti on 18 300. Coyotesin osalta pelit päättyivät kyseisellä areenalla viime kauteen, koska Glendalen kaupunki ei halunnut jatkaa vuokrasopimusta.

Tällä viikolla sosiaalisessa mediassa on julkaistu kuvia Coyotesin ensi kauden areenasta. Areenaa on kuvailtu somessa muun muassa täydeksi vitsiksi, sillä se on kooltaan aivan liian pieni maailman parhaaseen kiekkosarjaan.

Vertailun vuoksi esimerkiksi Liigassa ainoastaan neljällä seuralla (JYP, Jukurit, Sport ja Lukko) on vähemmän katsojapaikkoja.

Mikäli et näe kuvia, niin voit katsoa ne täältä.