NHL:n välimieskäsittelyyn päätyvät pelaajat ovat julkaistu hiljattain. Kaksi supertähteä listalta puuttuu, sillä Pierre-Luc Dubois ja Matthew Tkachuk eivät turvaudu sopimusneuvotteluissaan välimieskäsittelyyn.

Molemmat olivat välimieskäsittelyyn oikeutettuja, ja lähtökohtaisesti edellä mainittu menettely tarkoittaa, että lähipäivinä on odotettavissa siirto tai jatkosopimus. Perjantaina on molempien viimeinen päivä hyväksyä perustarjouksensa.

Tkachukin perustarjous on yhdeksän miljoonan dollarin sopimus, ja kaikkien perustarjousten tapaan yhden vuoden mittainen. Calgary Flames -hyökkääjään ei ole kohdistunut vakavia siirtohuhuja, mutta ei ole tietoa, miten Johnny Gaudreaun lähteminen on vaikuttanut 24-vuotiaaseen laituriin.

Dubois on ollut varsin avoin halustaan siirtyä Montreal Canadiensiin. Kerran jo NHL-urallaan joukkueensa treidiin pakottanut 24-vuotias kanadalaissentteri on saanut kuuden miljoonan dollarin perustarjouksen.