Pierre-Luc Dubois on vaihtamassa useiden sisäpiirilähteiden mukaan vaihtaa seuraa vielä ennen tulevan NHL-kauden alkua.

Le Journal de Montreal -lehden mukaan Montreal Canadiens teki Winnipeg Jetsistä pois haluavasta hyökkääjästä massiivisen tarjouksen jo varaustilaisuuden yhteydessä.

– Canadiensiä lähellä olevat lähteet ovat kertoneet, että GM Kent Hughes olisi tehnyt hyvin mielenkiintoisen tarjouksen Winnipeg Jetsille NHL Draftin yhteydessä, lehden toimittaja Jonathan Bernier väittää.

Dubois’n agentti Pat Brissonin heittää lisää vettä myllyyn ja paljastaa TVA Sportsille suojattinsa halusta pelata ensi kaudella kotiseudullaan ja Canadiens-paidassa. Parhaillaan ilman sopimusta oleva rajoitettu vapaa agentti on syntynyt Quebecin provinssissa. Dubois paljasti jo aiemmin, ettei aio jatkaa uraansa Jetsissä enää siinä vaiheessa, kun tällä on mahdollisuus päästä ensimmäistä kertaa UFA-markkinoille kahden vuoden kuluttua.