Minnesota Wild ja Ottawa Senators ovat vaihtaneet maalivahtinsa päikseen. Cam Talbot muuttaa Kanadaan ja Filip Gustafsson pukee jatkossa vihreän pelipaidan ylleen.

Gustafsson ei ole vielä pelannut kokonaista kautta NHL:ssä. 24-vuotias ruotsalainen pelasi viime kaudella AHL:ssä 20 ottelua torjuntaprosentilla 91,5 saman tilaston ollessa sarjatasoa ylempänä 18 ottelussa 89,2.

Talbot valmistautuu kymmenenteen kauteensa NHL:ssä, ja vain yhtenä yhdeksästä kaudestaan torjunut kiekkoja alle 90,8 prosentin varmuudella. Viime kaudella 35-vuotias kanadalainen pelasi 49 ottelua torjuntaprosentilla 91,1 voittaen niistä jopa 32.

Talbotin siirtymistä Wildista vauhditti Marc-Andre Fleuryn jatkosopimus. Konkarivahdin agentti kertoi keskustelleensa asiasta varaustilaisuuden yhteydessä toimitusjohtaja Bill Guerinin kanssa. GM kommentoi tilannetta julkisuudessa melkoisen terävästi, mikä tuskin miellytti toista osapuolta.

LUE MYÖS: Minnesota Wildin maalivahtiosastolla kuohuu – Marc-Andre Fleuryn jatkosopimus suututtaa