Marc-Andre Fleuryn jatkosopimus mahdollistaa teoriassa pätevän maalivahtikaksikon Minnesota Wildille ensi kaudeksi, mutta käytännössä tilanne voi olla eri. Cam Talbotin leirissä sopimusuutisia ei nimittäin otettu hyvällä.

Talbot agentteineen on tavannut Wild-GM Bill Guerinin kanssa NHL-draftin yhteydessä. Agentti George Bazos on julkisesti kertonut ilmaisseensa itsensä ja asiakkaansa kannan, ja sanonut Guerinillä olevan paljon mietittävää.

Toimitusjohtajan vastaus Bazosille on jäätävä.

— Minun ei tarvitse tehdä p**kaakaan, Guerin kommentoi NHL-toimittaja Michael Russon mukaan. Cam Talbot on sopimuksen alainen. George voi sanoa, mitä h***ettiä hän haluaa. Joukkueeni on nyt valmis, ja niin se vain menee. Voimme käydä mitä tahansa keskusteluita. Cam on joukkueemme jäsen. Me todella tykkäämme Camistä. Yritämme vain ja ainoastaan voittaa.