Chicago Blackhawks ja Toronto Maple Leafs ovat tehneet vaihtokaupan NHL:ssä. Vaihdossa Chicagoon siirtyivät maalivahti Petr Mrazek sekä draftin ykköskierroksen 25. varausvuoro. Vastineeksi Toronto sai 2. kierroksen varausvuoron (#38) kuluvan kesän draftiin.

30-vuotias tshekkivahti Mrazek oli epäonnistunut hankinta Torontolle. Hän pelasi seurassa lopulta ainoastaan yhden kauden. Loukkaantumisten vuoksi hän pystyi pelaamaan ainoastaan 20 ottelua. Noissa otteluissa tilastot näyttivät lukemia 88,8% ja 3,34. Mrazekilla on kaksi vuotta jäljellä nykyistä sopimusta, jolla hän tienaa kaudesta 3,8 miljoonaa dollaria.

Mrazek on pelannut NHL-urallaan kaikkiaan 295 ottelua runkosarjassa sekä 29 ottelua pudotuspeleissä. Hän on edustanut myöskin Detroit Red Wingsiä, Philadelphia Flyersia sekä Carolina Hurricanesia.

Blackhawks varasi vaihdossa saamallaan ykköskierroksen 25. varausvuorolla Sam Rinzelin.

Chicago Blackhawks

@NHLBlackhawks
aaaaaaand we're back on the clock