Nashville Predatorsin ja tähtihyökkääjä Filip Forsbergin jatkosopimusneuvottelut takkuaa.

Predatorsin GM David Poile paljasti NHL.comille, että Forsbergille on tehty jättimäinen kahdeksan vuoden mittainen sopimustarjous. Poilen mukaan osapuolten välillä on kuitenkin vielä suuri näkemysero palkka-asioista. Predators-GM toivoo seuran johtotähden myöntyvän ”joukkueystävällisempään” sopimukseen.

Daily Faceoff -sivuston sisäpiiritoimittajan Frank Seravallin tietojen mukaan Predatorsin ja Forsbergin näkymykset eroavat niin palkan suuruuden, kuin myös sopimuksen struktuurin osalta.

Seravalli uskoo, että Forsberg saattaa päätyä testaamaan NHL:n vapaita markkinoita. Predatorsissa tähän skenaarioon on myös alettu valmistautumaan.

– Predators ja Forsberg ovat vielä kaukana toisistaan. Lähteidemme mukaan Predators on jo aloittanut kartoittamaan korvaavaa vaihtoehtoa Forsbergin tilalle – vaihtokaupan tai vapaiden pelaajien markkinoiden avulla, Seravalli kirjoittaa.

Forsbergin markkina-arvo ei ole koskaan ollut näin korkealla. 27-vuotias ruotsalaistykki teki runkosarjan 69 ottelussa ennätystehonsa 42+42=84.