New York Islandersin päävalmentajan paikalta yllätyspotkut saanut Barry Trotz on tällä hetkellä tulikuuma nimi NHL:n vapailla valmentajamarkkinoilla.

Washington Capitalsin Stanley Cupin mestariksi keväällä 2018 luotsannut 59-vuotias kanadalainen on juuri nyt nimi, jonka jokainen ilman päävalmentajaa oleva NHL-seura haluaisi ensisijaisesti luotsikseen. Yksi näistä on Philadelphia Flyers, joka on tiettävästi tehnyt jo jättimäisen tarjouksen Trotzin leirille.

Flyersia läheltä seuraava NHL-toimittaja Anthony SanFilippo paljastaa seuran tarjonneen Trotzille ”monivuotista sopimusta”, jonka vuosipalkka olisi jopa seitsemän miljoonaa dollaria. Toimittajan mukaan valmentajalegenda kuitenkin torppasi Flyersin tarjouksen.

Trotzin on aiemmin uskottu olevan vahvin ehdokas kotikaupunkinsa Winnipeg Jetsin päävalmentajaksi. Myös Florida Panthers havittelee tiettävästi Trotzia ensi kauden pääkäskijäkseen.