NHL:ssä kiertolaiselämään viime kaudella tottunut tähtimaalivahti Marc-Andre Fleury on kommentoinut miehen ympärillä pyöriviä huhuja uran jatkon suhteen.

Miehen agentti Allan Walsh vahvisti keskiviikkona podcastissaan ”Flowerin” aikovan jatkaa varmuudella uraansa ainakin tulevan kauden ajan. Myös paluu Minnesota Wildiin on mahdollinen. Fleury itse kertoo viihtyneensä kaupungissa loistavasti siirtotakarajalla tulleen treidinsä jälkeen.

– Loistavaa aikaa, rakastin kaikkea Minnesotassa. Oli hyvin miellyttävää pelata siellä. Aion ehdottomasti harkita paluuta ensi kaudella, Fleury itse vahvistaa.

– Olen iloinen siitä, että pääsin sinne. Upea tunnelma pukukopissa pelaajien sekä henkilöstön välillä. Jopa ihmiset kaupungilla olivat todella ystävällisiä ja toivottivat tervetulleeksi. Ihmiset täällä todella rakastavat jääkiekkoa, Fleury jatkaa.

Agentti Walsh muistuttaa myös Fleuryn pitkästä suhteesta Wildin GM Bill Guerinin kanssa. Kaksikko oli pelikavereina voittamassa Stanley Cupia Pittsburgh Penguinsin riveissä. Wild-jatkon suurimmaksi kynnyskysymykseksi saattaa kuitnekin muodostua raha. Wildilla on vain 8,18 miljoonaa dollaria vapaata palkkakattotilaa Fleuryn sekä palkankorotusta havittelevan tähtihyökkääjä Kevin Fialan kiinnittämiseksi. Seuran toinen maalivahti Cam Talbot kuittaa hänkin ensi kaudesta 3,6 miljoonan dollaria tienestit.