NHL:n nettisivuilla tiedotettiin, ettei alavartalovammasta kärsivä Nashville Predatorsin Juuse Saros pelaa enää runkosarjassa. Muuta peräti 67 matsia aloittaneen tähden tilasta ei kerrottu – ainakaan toistaiseksi.

Saros loukkaantui Suomen aikaa keskiviikkoyönä 4-5-koetussa tappiossa Calgary Flamesia vastaan. Hän jätti matsin kesken kolmannessa erässä ilmeisen jalkavamman takia.

Preds on kutsunut suomalaisen kollega Connor Ingramin ylös AHL-joukkue Milwaukee Admiralsista. Predators päättää runkosarjan vappuviikonloppuna otteluihin Colorado Avalanchea ja Arizona Coyotesia vastaan, ja jatkaa sitten pudotuspeleihin.

Nashville menee kurjasta Flames-pelistä huolimatta taalaliigan pudotuspeleihin. Se on kerännyt läntisen konferenssin joukkueista pisteitä kahdeksanneksi eniten, mutta ysisijan Vegas Golden Knights ei voi enää nousta ohi.