Winnipeg Jetsin tähtisentteri Pierre-Luc Dubois’n nykyinen, kaksivuotinen sopimus umpeutuu kesällä.

NHL-toimittaja Elliotte Friedman paljastaa Kukla’s Korner -ohjelmassa, että viiden miljoonan dollarin cap hitillä pelaava 23-vuotias kanadalainen vaatii jatkossa ykkössentterin palkkaa. Friedman arvioi pelaajan vuosipalkkavaatimuksen nousevan kahdeksan miljoonan dollarin paikkeille, mikä asettaisi seuran hankalaan asemaan. Jets on käyttänyt ensi kauden pelaajabudjetistaan jo 66,3 miljoonaa dollaria, vaikka sillä on sopimukset vasta 15 pelaajan kanssa.

Friedman arvioi, että mikäli osapuolet eivät onnistu solmimaan pitkää jatkosopimusta, saattaa Dubois’n nimi löytyä kesällä kaupan kohteeksi joutuvien pelaajien listalta.

Nuori tähtisentteri on pelannut kuluvalla kaudella 77 ottelua tehoin 27+31=58 ollen Kyle Connorin ja Mark Scheifelen jälkeen joukkueensa kolmanneksi tehokkain pistemies.