Ottawa Senators nappasi viime yönä 6-3 voiton Montreal Canadiensista. Helpolla voitto ei tullut.

Ottawan 20-vuotias superlupaus Tim Stützle koki ottelussa kovia. Hän sai rajusta taklauksesta ja jäi makaamaan jäähän. Hetken päästä Stützle pystyi vielä jatkamaan peliä.

Montreal-hyökkääjä Brendan Gallagher kihisi ottelun jälkeen raivosta, kun häneltä kysyttiin Stützlen tilanteesta.

– Kun olin lapsi, valmentajallamme oli sääntö, että jos valmentajan piti tulla jäälle auttamaan, olit liian loukkaantunut pelaamaan. Sitten piti istua penkillä vähintään kolme vaihtoa. Hän on hyvä pelaaja. Olen pelannut häntä vastaan jo useamman vuoden. Yli puolissa peleistä häntä vastaan hän on maannut jäällä ja palannut peliin seuraavassa vaihdossa, Gallagher tilittää.

– Hän makaa jäällä. Hän näyttelee loukkaantunutta. Hän myy jäähyn. Hän on jäällä samalla ylivoimalla. Lapset katsovat meitä, ja meidän pitäisi olla roolimalleja. Jos olisin hänen joukkueessaan, käskisin hänen ryhdistäytyä. Hänen täytyy lopettaa jäällä makaaminen. Se on noloa.