Arizona Coyotesin menestystoiveet ovat haudattu jo kauan aikaa sitten. Siitä huolimatta tähtihyökkääjä Clayton Kellerin loukkaantuminen sattui silmin nähden joukkueen vaihtopenkillä asti.

Keller satutti itseään, kun hän kaatui epämukavassa asennossa päin kaukalon laitaa. Tilanteen näet tästä YouTube-linkistä.

Uransa ennätyspisteet28+35=63 tämän kauden 67 ottelussa tehnyt Keller kiidätettiin sairaalaan, josta hän on kerennyt jo ilmoittamaan kautensa olevan ohi, mutta ensi kauden alku ei kuulemma ole vaarassa. Jos alla oleva Twitter-upotus ei näy laitteellasi, näet sen tästä linkistä.

Clayton Keller

@ClaytonKeller37
Want to thank my teammates, the fans, and medical personnel for the love and support last night! Unfortunately the season’s over for me, but I’m resting comfortably at the hospital in good spirits. I will be back better than ever for day 1 next season!!!! 🙏