Edmonton Oilersin maalivahtitarve ei ole mitään salaista tietoa. Connor McDavidin ja Leon Draisaitlin johtama kanadalaisjoukkue on kiinnittänyt katseensa muiden muassa New York Islandersin Semjon Varlamoviin.

Hidasteena siirron toteutumisen tiellä on Varlamovin sopimuksessa oleva siirron estävä pykälä. The Fourth Periodin toimittaja James Nicholsin mukaan venäläiskonkari ei aio luopua pykälästä Oilers-siirron takia.

Myös Sportsnetin Elliotte Friedman on sitä mieltä, ettei Varlamov mitä todennäköisimmin muuta Edmontoniin.

James Nichols

@JamesNicholsNHL
I'm told Varlamov won't waive his NTC for Edmonton. #isles

TimEnglish

@timenglish47
I think he'd actually be a good fit for the Oilers. Not entirely sure what Lou can get back for him but he would be an upgrade over what they currently have there.