Boston Bruins juhlistaa pitkän ja komean pelaajauransa hiljattain päättänyttä suomalaisvahti Tuukka Raskia. Seura järjestää suomalaistähdelle juhlaillan.

Juhlaillan ajankohta on paikallista aikaa maaliskuun 31. päivä, kun New Jersey Devils saapuu Bruinsin vieraaksi. Rask pääsee pudottamaan ottelun avauskiekon ennen pelin alkamista.

34-vuotias Rask päätti pelaajauransa noin kuukausi sitten. Hän palasi täksi kaudeksi vielä peleille lonkkaleikkauksen jälkeen, mutta paikat eivät lopulta enää kestäneet pelaamista. Hän ehti pelaamaan tämän kauden aikana vielä neljä ottelua.

Rask edusti NHL:ssä pelatessaan aina Bruinsia. Tilille kertyi 564 runkosarjaottelua sekä 104 pudotuspelikamppailua. NHL-otteluita hänelle kertyi peräti 15 eri kaudelta. Savonlinnalainen voitti urallaan Stanley Cupin, Vezina Trophyn sekä William M. Jennings Trophyn.