Anton Lundell puhui Suomen jääkiekkomaajoukkueen voittamasta upeasta olympiakullasta alkuviikosta. Tuoreessa voittajajoukkueessa oli Lundellin tuttuja paljon keväältä 2021, jolloin Suomi otti Latviassa MM-hopeaa.

– Tunnen suunnilleen kaikki viime vuoden MM-kisoista. Puolet joukkueesta pysyi samana. Mukana oli paljon hyviä ystäviä, joten olen iloinen heidän puolestaan, Florida Panthersin pelaaja hehkutti NHL:n nettisivuilla.

Lundell tietää voittamisesta ja kovista peleistä paljon. Palkintokaapissa on alle 20- ja alle 18-vuotiaiden maailmanmestaruudet sekä miesten MM-hopeamitali ja alle 20-vuotiaiden MM-pronssimitali.

– Kanadalaiset katsoivat Kanadan pelejä ja meillä oli telkkari usein päällä. Me suomalaiset seurasimme tietenkin loppuottelua ja olemme todella ylpeitä maastamme.

Nuoresta iästä huolimatta komean uran jo nyt tehnyt 20-vuotias pelaaja on pantteripaitojen vuoden 2020 ykköskierroksen 12. varaus. Hän on summannut tällä kaudella 47 ottelussa pisteet 11+24=35. Tehotilasto on häikäisevästi 31 astetta plussalla.