Mediatiedot Arizona Coyotesin pitkällä olevista neuvotteluista koskien muuttoa kolmeksi-neljäksi vuodeksi nykymitoissaan 5000 katsojaa mahduttavaan yliopistojoukkueen halliin. Gary Bettman on halunnut päättäväisesti pitää NHL:n Arizonassa, eikä tämäkään käänne hetkauta NHL-komissaaria.

— Itse asiassa yhden laskelmamme mukaan se voi olla parempi, Bettman toteaa areenaehdokkaasta toimittajien vihjatessa merkittävästä tulojen vähentymisestä.

Bettman toi esille Auston Matthewsin yhtenä NHL:n läsnäolon hedelmänä, sillä Toronto Maple Leafs -tähti varttui Arizonassa. Taalaliigan pomo toi myös esille NBA-seura Phoenix Sunsin haluttomuuden jakaa Footprint Center Coyotesin kanssa.

Lähes 14 tuhatta katsojaa vetävää Arizona Veterans Memorial Coliseumia ei olla mainittu neuvoteltavien areenojen joukossa.